facebook googleplus linkedin menu twitter user

 • nl
 • en

Wij zijn altijd op zoek. Zowel naar kansrijke ondernemers als naar actieve investeerders.

Investeerders

Dealmaking HONK

De Investeerdersclub is een netwerk van zo’n 50 actieve investeerders. Plezier staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom ontmoeten wij steeds in een informele sfeer. Elk dealmaking dinner is er voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en bij te praten. Alleen zo komen onderling vertrouwen en dus ook (gezamenlijke) deals tot stand!

Met actief bedoelen we dat je actieve interesse toont in onze club. Dit houdt bijvoorbeeld in dat je zoveel mogelijk aanwezig bent bij onze dealmaking dinners, actief op zoek bent naar een investering en bovendien in staat bent deze te maken.

Ter kennismaking werken we met een introductiepakket voor potentiële deelnemers. Binnen dit pakket vallen:

 • Een een-op-een gesprek ter kennismaking en informatie.
 • Een uitnodiging voor een Dealmaking Dinner
 • Het Handboek Informal Investment
 • Een uitnodiging voor onze investeringsgroep op Symbid
 • Uitnodiging voor overige events en activiteiten, zoals:
  • Coffee, Tea & Investment (eerste kennismaking ondernemers)
  • Pitch en Proposition Preperation Day (voorbereiding ondernemers)
  • Partnerevents (van incubators en/of prijsvragen)

De investering voor dit kennismakingspakket bedraagt €150,-. Interesse? Klik dan hier om u aan te melden of neem contact met ons op via info@deinvesteerdersclub.nl.

Om u als investeerder hiernaast de kans te bieden ook kleinere bedragen te kunnen investeren in kansrijke ondernemingen met een kleinere kapitaalbehoefte, heeft De Investeerdersclub een groep opgericht op crowdfunding-website Symbid. De proposities die u hier ziet hebben via crowdfunding al een deel van hun kapitaalbehoefte opgehaald óf pitchen alleen aan de leden van de groep, met De Investeerdersclub als enige ‘crowd’ dus.

Doordat deze ondernemers al een deel via crowdfunding hebben opgehaald of omdat hun totale kapitaalbehoefte relatief klein is, zullen ze (nog) niet op een Dealmaking Dinner pitchen. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat het geen kansrijke ondernemers zijn. Ontdek de multinationals van de toekomst en help hen aan een kickstart door te investeren, alleen of samen met andere investeerders uit de club!

Ook als de investeringen die door onze club worden gedaan te hoog gegrepen zijn voor u als investeerder of als u niet de tijd heeft die informele investeringen vragen, kan deze groep uitkomst bieden. Hier is het mogelijk om simpel en snel met kleinere bedragen te participeren in interessante ondernemingen. De online totstandkoming van de investering sluit niet uit dat je op informele wijze input kunt leveren aan de ondernemers.