facebook googleplus linkedin menu twitter user

  • nl
  • en

Ondernemers Werkwijze

Elke maand organiseren we een Coffee, Tea & Investment-bijeenkomst. Hier is het mogelijk om een beter beeld te krijgen van informal investment, de InvesteerdersClub en onze werkwijze – met het bijwonen van deze bijeenkomst krijg je automatisch een lidmaatschap voor onze OndernemersClub.

Na de CT&I volgt de Proposition Preparation Day, een sessie waarin met een kleine groep ondernemers wordt gespard onder leiding van een ervaren investeerder. Doel van deze dag is om de ondernemer te helpen om de meerwaarde van zijn concept haarscherp in zicht te krijgen, zodat hij klaar is om op de Dealmaking Dinner een pitch neer te zetten die precies uitlegt wat zijn concept is, waarom dit een goed idee is, maar vooral ook waarom de ondernemer degene is die dit naar het volgende niveau kan tillen. Daarbij leert de ondernemer ook vragen wat hij nodig heeft, zodat hij in contact komt met de investeerder die niet alleen het benodigde kapitaal kan brengen, maar ook de ervaring, vaardigheden of het netwerk wat de ondernemer nog veel verder kan brengen. Daarnaast is het ook een gezellige dag waarin volop kans is om te netwerken met gelijkgestemde ondernemers.

De Investeerdersclub rekent geen bemiddelingsfee, maar vraagt wel een bijdrage van € 275 om deze Pitch & Proposition Day en het aansluitende Coffee With Investors en Dealmaking Dinner mogelijk te maken.  Hier onder het genot van een hapje en drankje organiseren wij zeven dinners per jaar, waarbij een aantal ondernemers de kans krijgt een propositie te presenteren aan een grote groep investeerders. Als een deal rondkomt vragen wij geen percentage maar uw participatie in onze  V.I.I.P. Club.

Kom kennismaken om de (on)mogelijkheden van Informal Investment voor jouw onderneming te ontdekken:

Lidmaatschap Ondernemersclub € 25 (één jaar)
Bijwonen van één Coffee, Tea & Investment (CT&I) bijeenkomst
Vier keer per jaar onze e-newsletter
Bijwonen van leerzame, interessante bijeenkomsten
Toegang tot ons besloten ‘Ondernemersclub’ LinkedIn kennis platform
Mogelijkheid om videopitch in te sturen
Korting op aanbiedingen en events van partners (investeringscontracten, notarissen, etc.)

Bekijk onze agenda voor de eerstvolgende koffiemogelijkheid om de tocht te starten!

Was de Coffee, Tea & Investment geslaagd en ben je uitgenodigd voor het vervolg? Bestel het ‘Proposition Preparation Day‘ pakket:

Upgrade tot het ‘Proposition Preparation Day’ pakket € 275 (één jaar)
Een-op-een sessie, Preparation Day & Coffee-with-Investors sessies (Mogelijk ook een Deal-Making Dinner)
Handboek: Hoe vind ik een investeerder?
Concept-contracten investering
20% korting op Erasmus Collegereeks Ondernemers

Een andere mogelijkheid is om een propositie te plaatsen in onze online investeringsgroep op Symbid. De investeerders uit de club krijgen je propositie te zien en kunnen direct investeren in jouw onderneming als zij daarin geloven! Je pitch is exclusief te zien in onze groep, waar investeerders met elkaar over jouw propositie discussiëren en aanvullende vragen aan jou als ondernemer kunnen stellen. Je pitch is een vastgesteld aantal dagen/weken te zien in deze groep en aan het einde van die periode weet je of jouw onderneming het vertrouwen van voldoende investeerders heeft weten te winnen. Investeerders in onze groep zullen daarnaast niet terughoudend zijn met het delen van hun relevante kennis, netwerk en ervaring wanneer zij in jou investeren. Ook online kun je zo de voordelen van informal investment genieten!