facebook googleplus linkedin menu twitter user

  • nl
  • en

Wat heb je eigenlijk aan ons? We laten het graag aan anderen over om dat toe te lichten!

Niels de Greef – ParkFlyRent – www.parkflyrent.nl

flrParkFlyRent biedt als enige in Nederland gratis parkeren bij Schiphol.
Hoe doen ze dat? Door een ander verdienmodel te hanteren: de kosten van onze service verdienen ze terug door jouw auto tijdens je vakantie als huurauto aan te bieden. Dit doen ze volledig verzekerd, zodat je geen enkel risico loopt. Daarnaast deel je ook nog mee in de winst en draag je bij aan het milieu!

“What a joyful day: my investors and I came to terms about an investment in ParkFlyRent. We’re now officially in business.
Thank you kindly for the interesting sessions and connections through the Investeerdersclub network.”

 


 

Rogier van Camp – Leapp – www.leapp.nl

leapLeapp is een online aanbieder van gebruikte Apple apparatuur, met de service en kwaliteit van nieuw.

“Zonder de investering die ik via De InvesteerdersClub heb geregeld zou Leapp niet zo snel en zo groot gegroeid zijn als nu. De investering was echt ‘smart money’: de investeerders denken goed mee en geven mij nieuwe inzichten.”


 

Jan Faber – Beef&Steak – www.beefensteak.nl

“De Investeerdersclulogo-beefensteakb begreep waar het ons om ging. Het klikte direct.
We hebben de InvesteerdersClub gevonden toen we op zoek waren naar mogelijkheden om groei te financieren. Na de pitch zijn we in contact gekomen met onze investeerder. Hij is een zeer actieve investeerder die zijn expertise en kennis veelvuldig inzet. We hebben veel te danken aan zijn inbreng, niet alleen de investering. Samen hebben we aan een grotere productiefaciliteit gewerkt van waaruit we inmiddels werken. We hebben onze huidige groei kunnen realiseren dankzij de InvesteerdersClub. Beef&Steak staat er uitstekend voor. Het bedrijf is prima winstgevend en we verwachten dit jaar met 80% te groeien ten opzichte van 2012.

Beef&Steak is een online slagerij voor Bourgondisch vlees. We leveren aan huis. Onze missie: Iedere vleesliefhebber in Nederland, Duitsland en België kennis laten maken met echt lekker vlees. Het aanbod in vlees is in Nederland bijna overal hetzelfde. Liefhebbers die graag keuzes willen hebben in smaken en soorten kunnen vaak niet terecht bij slagers en supermarkten, wel bij Beef&Steak. Ik zou de InvesteerdersClub aanbevelen bij ondernemers die al bezig zijn met hun onderneming. Ik heb gemerkt dat de investeerders niet snel onder de indruk zijn van een papieren plan maar willen zien dat er al actie is.”


 

Studio Manon Juliëtte – www.manonjuliette.nl

Screen Shot 2015-02-15 at 13.54.16“Via Ondernemen Zonder Grenzen ben ik met De InvesteerdersClub – zij jureerden – in aanraking gekomen. De energie die er los kwam toen we met z’n allen aan tafel zaten met betrekking tot tot mijn bedrijfsplan vond ik te gek. Je ziet dan ook dat er niet één weg is, iedere investeerder heeft weer zijn eigen overtuiging hoe het bedrijf naar een hoger plan te trekken. Dat vond ik een inspirerende ervaring. Verder heb ik geleerd dat als je voor het eerst met de bepaling van de waarde van je bedrijf te maken hebt het heel nuttig is om een aantal mensen met kennis van zaken erbij te hebben.

Mijn investeerder heeft mij een lening verstrekt voor de productie van de Dude kleur.”


 

Ans Klein – vaardigwerk – www.vaardigwerk.nl

Screen Shot 2015-02-15 at 13.55.03“Ik ben blij dat ik uit nieuwsgierigheid bij De InvesteerdersClub ben geweest: het resultaat mag er namelijk zeker wezen!

Na een eerste scan, waarbij de haalbaarheid van het idee getest werd, vonden diverse gesprekken plaats om een goed beeld van elkaar te krijgen. Dankzij De InvesteerdersClub heb ik een zeer goede investeerder gevonden waar ik nog steeds heel blij mee ben. Hij denkt goed mee en mede dankzij hem is het idee inmiddels in de markt gezet. Hij weet dat mijn product niet in één jaar terug te verdienen is, maar dat geeft niet, want wij geloven allebei in ons mooie product. De reacties die ik heb gekregen zijn erg bemoedigend.

Na uitleg van De InvesteerdersClub begreep ik ook beter hoe en op welke manier je onder de aandacht kan komen van investeerders.”


Dutch Learning Company

DLCDutch Learning Company (DLC) bevond zich medio 2010 in een turbulente groeifase. Na de succesvolle introductie van Iedereen EHBO in de Nederlandse markt, was DLC inmiddels ook gestart met de ontwikkeling van opleidingen voor de zakelijke markt, VCA en BHV.

In augustus 2010 heeft DLC gericht naar investeerders gezocht. Hierbij is in september uiteindelijk gekozen voor een samenwerkingsverband van een aantal leden van De Investeerdersclub. De actief betrokken investeerders hebben samen met het management van DLC op basis van een inbreng van geld en tijd een grondige herstructurering gerealiseerd, zowel in juridische als in financiële zin. Tegelijkertijd is er voor de verkoop van bedrijfsopleidingen een partnerprogramma opgezet. Dit alles is gezamenlijk in een relatief korte periode van ruim 6 maanden gerealiseerd. Hiermee is een basis gevormd voor verdere solide groei.

Voor de gewenste versnelling van verdere groei diende zich al snel een nieuwe investeringspartij aan om Dutch Learning Company nog verder uit te bouwen. De leden van De Investeerdersclub hebben DLC die ruimte gegeven door op dat moment, met rendement, afscheid te nemen.

Wij kijken terug op een zeer waardevolle bijdrage van De Investeerdersclub in zijn totaliteit en de betrokkenheid van elke ondernemer in het bijzonder. Zo kregen wij niet alleen ‘smart money’, maar ook ‘involved money’. En dat is in onze ogen de definitie van het ware ondernemerschap: op het juiste moment op de juiste plaats betrokken zijn.


pasfoto harry helwegenHarry Helwegen, voorzitter BANN – over activiteit van De Investeerdersclub – financier je ambitie! – 21 april 2011.

“Uitstekend initiatief van de Investeerdersclub. Dit soort activiteiten dragen bij aan de bewustwording van het belang van informal investment voor ondernemers en business angels”