facebook googleplus linkedin menu twitter user

  • en
  • nl

Beer, Bitterballen & Investments | Ghoyhuys, Oude Ade | 08-02-2018

De eerste BBI was een groot succes, niet alleen een groot aantal ondernemers hadden zich aangemeld, maar ook waren er twaalf investeerders aanwezig.
Na de presentatie door Keith, stelden de investeerders zich kort voor, zodat de ondernemers een keus konden maken met welke investeerder men het intake gesprek wilde voeren.
Ook de ondernemers stelden zich kort voor, zodat alle aanwezige investeerders weten welke ondernemers er waren.
Daarna werden de ondernemers en investeerders in drie groepen ingedeeld. Dit is anders dan wat tot nu toe gebruikelijk was tijdens de CTI’s, waar een-op-een gesprekken werden gevoerd. In de groepen ontstonden levendige discussies.

De volgende zeven ondernemers werden positief beoordeeld en worden uitgenodigd voor de PPD:

Grow the Future B.V. (www.felinaworld.com), ASTS-1, Paccoon, Ricigon, Zorgprofessionals Plaza, Cuts & Colours (www.cutsandcolours.nl) en Nibblr (www.nibblr-app.com).

 

 

Na het vertrek van de ondernemers van de middag sessie was het tijd voor de pitches van vier ondernemers uit vorige CTI’s die na een positief oordeel de PPD hebben gevolg.
Het waren:
Joris Volmering en Thijs Roelofs van Pricebeat. Pricebeat is een e-commerce platform waarmee ondernemers in staat gesteld worden om zonder de gebruikelijke acquisitiekosten online te kunnen verkopen.
Roland Mustert van MM Global Movies. MM Global Movies (www.mmglobalmovies.com) financiert speelfims door middel van Asset Backed Financings. Aantrekkelijke rendementen en wil daarom opschalen en zoekt daarvoor investeerders.
Eelco Schuller van BR8 (www.br8.nl). Eelco was verantwoordelijk voor de logistiek bij Coolblue en ontdekte in die functie de behoefte aan premium 2-mans logistiek voor e-commerce. BR8 bezorgt duur design meubilair voor Flinders, digitale vleugels voor Bax Music en krachtstations voor Fitshop.
Ali Lotfi van Contexify (www.contexify.io) vertelde over zijn software die adverteerders en publishers succesvoller maken op het internet. 

 

Op de foto van links naar rechts: Eelco Schuller van BR8, Joris Volmering en Thijs Roelofs van Pricebeat, Roland Mustert van MM Global Movies en Ali Lotfi van Contexify