facebook googleplus linkedin menu twitter user

  • en
  • nl

Dealmaking Dinner | Blue City Rotterdam | 15-03-2017

De afgelopen Dealmaking Dinner vond plaats op 15 maart in Rotterdam vanwege de Capital Tour XXL die plaatsvond in de Maasstad. Dat viel mooi te combineren met onze avond! We kwamen bijeen in Blue City; de circulaire economie gevestigd in het oude tropisch zwemparadijs Tropicana. Eerst kwamen er verschillende ondernemers van de Capital Tour langs op de fiets om enkele leden het hemd van het lijf te vragen over informal investment.

Om 5 uur ging de bar open en konden de biologische zwammenbitterballen het vet in. De rest van de leden druppelden binnen, samen met de ondernemers die deze avond zouden pitchen: Hubertine van Patty Morgan, Ad van Arrow TV, Niels van Shoptranslate, Jeroen van Loqed, Willem-Jan van Beamler en Ron van HollandIP. Met op de achtergrond een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam probeerden zij alle aanwezigen te overtuigen van de kracht van hun ondernemingen.

Hubertine introduceerde Patty Morgan; een online kunstplatform waar jonge kunstenaars en potentiele kopers met elkaar in contact kunnen komen. Met werken van meer dan 500 geselecteerde kunstenaars en werken vanaf €750,- is er voor ieder wat wils. Arrow FM gooit het over een andere boeg; doorgewinterde ondernemer Ad vertelde uitgebreid over dit online kanaal met videoclips in genres die ondervertegenwoordigd zijn in de mainstream media. Shoptranslate is een project van Niels, die meerdere succesvolle webshops runde en nu met een manier komt waarop websites gemakkelijk vertaald kunnen worden.

Voor Beamler was Willem-Jan aanwezig. Zijn SaaS oplossing geeft bedrijven en consumenten eenvoudig toegang tot honderden verschillende 3D printers. Ron van Holland Innovation Platform helpt Nederlandse innovators met het wereldwijd zoeken naar oplossingen voor de problemen waar ze tegenaanlopen. Waar dit nu door mensen word gedaan, heeft HollandIP de visie om dit in de toekomst met algoritmes en artificial intelligence veel beter te regelen. Als laatste betrad Jeroen namens Loqed het podium. Loqed is een smartlock dat je kunt openen zonder je telefoon uit je zak te hoeven halen. Die maakt namelijk automatisch connectie zodra je dichtbij bent en dan is het een kwestie van de deur aanraken. Center Parks is al overtuigd, nu onze investeerders nog!

Nadat alle ondernemers aan de beurt waren geweest, was het tijd bij de buren van Aloha Bar aan te schuiven. Een uitgebreid tapas menu met natuurlijk een lekker drankje en toen kon het netwerken pas echt beginnen. Er zijn veel vruchtbare gesprekken gevoerd en vervolggesprekken gepland. Een leuke avond dus in Rotterdam!