facebook googleplus linkedin menu twitter user

  • en
  • nl

Dealmaking Dinner | Buena Vista Social Club 02-07-2015

IMG_9602

Op 2 juli 2015 kwam De Investeerdersclub weer bij elkaar voor een Dealmaking Dinner. Ditmaal een speciale editie op het strand in Scheveningen. De pitches werden deze keer gehouden met het zand tussen de tenen, wat wederom een mooie ervaring bleek te zijn.

Ditmaal waren er 2 ondernemers die een pitch voorbereid hadden. Niels Rutten van Koffiebranderij The Rock uit Groesbeek en Jonathan Stranders van Picture Present.

IMG_9606 IMG_9600

Koffiebranderij The Rock is ontstaan uit een passie voor koffie. Ze vinden het belangrijk om een positieve impact te kunnen creëren in de hele keten, en daarvoor gaan ze Fair-der dan Fairtrade. Alle koffies worden in eigen branderij op een ambachtelijke wijze via het slowroast proces gebrand. Daarnaast is The Rock ook bezig met product development als een eigen Coldbrew. Geïnteresseerd geraakt? Neem een kijkje op http://www.rockinkoffie.nl/

Picture Present heeft als doel om fotografen te ontzorgen in de administratieve rompslomp, zodat er meer tijd over blijft voor fotografie. Via het platform kun je makkelijk de foto’s aanbieden aan de klant, waar ze zelf dan een selectie kunnen maken. Daarbij kunnen ze van de geselecteerde foto’s een product laten maken, zoals een fotoboek. Dit wordt dan automatisch naar de drukker gestuurd, zonder dat de fotograaf hier nog tussen hoeft te komen. Wil je een beter beeld? Kijk dan op http://www.picturepresent.nl/

IMG_9612 IMG_9610

Na de pitches was er nog voldoende ruimte voor een heerlijke BBQ, waar op informele wijze dieper op de proposities ingegaan kon worden. Al met al weer een goede dag voor De Investeerdersclub.