facebook googleplus linkedin menu twitter user

  • en
  • nl

Dealmaking Dinner | Meet Berlage Amsterdam | 10-05-2017

Meet Berlage, een monument van handel uit 1903 aan de noordzijde van de Beurs van Berlage, was het bijzondere décor van alweer een Dealmaking Dinner van de Investeerdersclub. Een fenomenaal pand waar je kunt vergaderen en evenementen kunt organiseren maar ook flexibele werkruimtes kunt huren.  Na een rondleiding door de statige oude handelszalen stonden een zestal ondernemers klaar om te pitchen. De oprichters van Digital Concepts Factory, BuzzPress, Fitmanager, Vers & Fijn, Trunkrs en Pure Beauty Brands stonden te trappelen om de aanwezige investeerders om hun vinger te winden.


Vincent mocht beginnen en introduceerde zijn bedrijf Fitmanager; online business software voor iedereen in de fitness sector; van een grote gym tot een zelfstandige yoga leraar. Met hun online platform en handige app kunnen hun klanten alles gemakkelijk regelen binnen één systeem. Leo staat aan het roer van Vers & Fijn; een nieuwe manier van het distributeren van verse producten in Nederland. De B2B logistiek moet sneller, makkelijker en duurzamer met hun platform.

Pure Beauty Brands is opgericht door beauty expert Melissa en een bedrijf dat zich bezighoud met de distributie 2.0; kleine, bijzondere merken op een goede manier branden en naar de schappen krijgen van grote retailers als Etos en Ici Paris. Joao van Digital Concepts Factory wil door middel van een uitgebreid netwerk van digitale marketing de recruitment markt op zijn kop zetten. Toptalent word op deze manier beoordeeld op hun kwaliteiten en skills en zo op een effectievere manier geselecteerd door grote bedrijven.

 

BuzzPress is het bedrijf van ervaren journalist John, die dit platform is gestart om ondernemers de kans te geven gemakkelijk een persbericht te maken. De online tool laat deze vervolgens handmatig controleren en stuurt het uit naar de relevante media. Jan, CEO van Trunkrs, sloot de avond af met zijn propositie. Zijn bedrijf gebruikt particuliere auto’s om pakketjes te laten bezorgen in hun buurt. Zo bieden zij een duurzame en snelle oplossing; een webshop aangesloten bij hen kan zorgen voor ‘same day delivery’!

Na alle pitches was het tijd voor een heerlijk Frans buffet met warme en koude gerechten. Ondernemers en investeerders hebben onder het genot van een drankje nog lang kunnen netwerken.