facebook googleplus linkedin menu twitter user

  • en
  • nl

Dealmaking Dinner | Restaurant NUL10 30-09-2015

De laatste woensdag van september was het alweer tijd voor de vijfde van de zes Dealmaking Dinners van dit jaar. Hiervoor gingen we terug naar de plek waar één van de beste deals van De Investeerdersclub is ontstaan. De lat lag weer hoog, er waren 6 gegadigden die de eer hadden om hun pitch te houden voor de investeerders. Een druk programma dus! De volgende ondernemers waren van de partij: Maurice van MAG, Dirk van poules.com, Vincent van OUT2MOVE, Annemarie van Hop On My Bike, Bart en Martijn van Bolt Mobility en Colin van Mila.IMG_3984

De ondernemer die aftrapte tijdens het diner was Maurice van MAG Creative Footwear. MAG is eigenaar van een schoenenmerk wat sinds de jaren 90 bestaat. Alle schoenen worden ontwikkeld, geproduceerd en gedistribueerd onder de eigen merknaam. Sinds een jaar is het bedrijf omgevormd naar een bedrijf wat zich in eerste instantie concentreert op online verkoop, direct aan de consument. Bekijk hier de website!

IMG_4303De tweede pitch van de avond werd gedaan door Dirk. Poules.com is een platform voor het voorspellen van sportwedstrijden. Je kunt gemakkelijk je eigen poule opzetten met vrienden, reageren op voorspellingen en uitslagen, veel leuke statistieken bekijken en is ook nog een geschikt als marketingtool voor bedrijven. Meer informatie kun je hier vinden.

IMG_4304Vincent van OUT2MOVE was als derde aan de beurt. Hij wil met zijn bedrijf de wereld gezonder en gelukkiger maken door het voor iedereen extreem makkelijk en leuk te maken om meer te sporten en bewegen. Hoe wil hij dat doen? Via een online platform en App kun je eenvoudig leuke sportactiviteiten vinden en boeken die aansluiten bij jouw voorkeuren. Daarnaast helpen ze lokale trainers en organisatoren om zo efficiënt mogelijk leuke sportactiviteiten te organiseren. Benieuwd naar de website? Neem een kijkje op de website.

IMG_4306De vierde pitch werd gehouden door Annemarie van Hop On My Bike. Dit is een App waarbij vraag en aanbod samenkomt van fietsritjes. In Nederland is de meest gebruikte en makkelijkste manier van transport een fiets. Als jij een achteropje vrij hebt en wat geld wilt verdienen kun je dit aangeven op de App en deze geeft aan wie er in de buurt is en matcht een persoon met jou die een lift kan gebruiken. Bekijk de website hier!

Het duo van Bolt Mobility bestaande uit Bart en Marijn was verantwoordelijk voor de vijfde pitch van het diner. Zij gaan een AppScooter produceren en verkopen. Op deze lichtgewicht scooter kun je onder andere Apps bekijken op het scherm in het stuur. Bekijk het model van de scooter online.

Als laatste van de avond was de eer aan Colin van Mila. Je inbox is je grootste bron met waardevolle business contacten. Alleen doen we hier te weinig mee. Mila helpt kleine bedrijven en startende ondernemers deze waarde op een slimme manier uit de inbox te halen om zo je netwerk te sorteren en toe te voegen aan bijvoorbeeld je nieuwsbrief, salestools of CRM systeem. Wil jij je netwerk omzetten in mogelijkheden neem een kijkje op de website.

IMG_4301De Investeerdersclub heeft sinds kort een nieuwe partner namelijk Oneplanetcrowd. Hier is ook later op de avond kort bij stilgestaan en het woord is gegeven aan Maarten. Oneplanetcrowd doet aan crowdfunding voor duurzame en sociale sociale ondernemers. We zijn erg verheugd met deze nieuwe samenwerking!

Tussen en na de pitches door, hebben we genoten van een overheerlijk buffet waar er voor de investeerders en ondernemers ruimte was om op een informele manier verder met elkaar in gesprek te gaan. Het is was een groot genoegen dat er ook weer bij deze Dealmaking nieuwe investeerders kennis hebben gemaakt met De Investeerdersclub. Kortom het was weer een geslaagde en vruchtbare avond voor De Investeerdersclub!