facebook googleplus linkedin menu twitter user

  • en
  • nl

Dealmaking Dinner Rockstart | Amsterdam | 29-11-2016

Dinsdag 29 november was het alweer tijd voor de laatste Dealmaking Dinner van dit jaar. De Investeerdersclub was op bezoek bij Rockstart, in hun pand aan de chique Herengracht. Niet alleen waren er veel leden van de club aanwezig, ook de leden van Business Angels Netwerken Nederland sloten na hun jaarlijkse vergadering aan bij het diner. De pitches kwamen van maar liefst zeven enthousiaste ondernemers van De Investeerdersclub én Rockstart. Zon in huis, CashRocket, Otly!, Surance, Van.Eko, Kollekt.fm en MotoShare hadden de kans te pitchen voor een volgepakte zaal.

Voordat het zover was pakten Mariska van Rockstart en Keith van de Investeerdersclub hun moment in de spotlights en vertelden zij de aanwezigen in over hun samenwerking en de totstandkoming van deze avond. Daarna was het podium voor Niels Bartels van Zon in Huis. Zijn onderneming zorgt voor het verduurzamen van huizen door middel van zonne energie. Otly!, de startup die werd gepresenteerd door Lior Bornshtain, is een nieuwe manier om jonge kinderen te leren omgaan met de ‘cashloze’ tijd van nu; internetbankieren voor de allerkleinsten!  

Hierna volgde de pitch voor alle motormuizen onder de aanwezigen (en dat waren er verrassend veel!). Jos Huisman van MotoShare vertelde het publiek maar wat graag over zijn sharing platform voor motoren, dat de ambitie heeft om Europa te gaan veroveren. Alexander Brouwer is het brein achter Surance, een nieuwe oplossing die klanten voorziet van een persoonlijk pensioenplan. De volgende ondernemer Vaniek Colenbrander ontwikkelde met zijn team een retro elektrische scooter die binnenkort in productie gaat.

Kollekt.fm en CashRocket sloten het rijtje startups deze avond. De mannen van Kollekt.fm vertelden over hun bijzondere vervanging van de bedrijfsradio, die een persoonlijk geluid toevoegd aan elke onderneming. CashRocket, onder leiding van Nicolas Kramer, helpt bedrijven met het managen van hun cashflows, aangezien dit de voornaamste reden is dat zij het hoofd niet boven water kunnen houden.

Na de snelste en meest efficiënte pitchronde in de geschiedenis van de Investeerdersclub was het tijd voor de ondernemers om ieder een statafel in de ruimte te bemannen en de vele investeerders de kans te geven om al hun vragen te stellen. Natuurlijk konden een hapje en drankje hierbij niet ontbreken. Er wordt tevreden teruggekeken op een avond vol netwerken en gezelligheid!