facebook googleplus linkedin menu twitter user

  • en
  • nl

Dealmaking Dinner | Stadskasteel OUDAEN Utrecht 21-01-2016

Voor het eerste event van 2016 kwam De Investeerdersclub bijeen in een locatie met historie. De plek waar de eerste Dealmaking van De Investeerdersclub ooit georganiseerd is: Stadskasteel OUDAEN in Utrecht. Beneden in de bierbrouwerij kregen de ondernemers van Bliksmid, Goboony, Na-School.nl en NoFoodWasted de kans om te pitchen voor de investeerders van de club.

IMG_5955

Voor de eerste pitch van de avond was het woord aan de mannen van Bliksmid: Piet en Feddo. Met hun onderneming, De Bliksmid maken ze het mogelijk om relatief kleine volumes (speciaal-)bier af te vullen op blik. Wil jij meer weten over hun werkwijze? Neem dan eens een kijkje op de website.

IMG_5878De tweede pitch van de Dealmaking werd gehouden door Mark van Goboony. Goboony is een deelplatform a la Airbnb, maar dan met campers. Goboony helpt huurders om via een betrouwbaar proces eenvoudig een unieke camper te zoeken, te boeken en te betalen. Interesse in dit platform? Neem een kijkje op de website.

Na genoten te hebben van het buffet was Ant van Na-school.nl aan de beurt. Na-school.nl zorgt via een webplatform voor naschoolse activiteiten en projecten op het gebied van sport, cultuur, natuur en techniek in de buurt. In arrangement georganiseerd met onderwijs en kinderontvang. Kijk op de website van na-school.nl voor meer informatie!

IMG_5957
Als laatste pitch van de avond was het woord aan August van NoFoodWasted, een marketingorganisatie die zich richt op het terugdringen van voedselverspilling binnen supermarkten doormiddel van communicatie van THT producten. Bekijk hier de website!

Na de speech van Martijn om te proosten op het nieuwe jaar was er ook nog tijd om op een informele manier nader met elkaar kennis te maken en te genieten van hetdiner- en dessertbuffet. Kortom weer een geslaagde Dealmaking, wat veel goeds belooft voor het komend jaar bij De Investeerdersclub.