facebook googleplus linkedin menu twitter user

  • en
  • nl

Dealmaking Dinner | World Startup Factory Den Haag 02-03-2016

Op woensdag 2 maart was De Investeerdersclub te gast bij een van zijn partners: World Startup Factory, de nieuwe connectivity accelerator in Den Haag. Gedurende deze avond hebben de ondernemers van Fairfield, BimBimBikes en Rechtstreex de mogelijkheid gekregen om nader kennis te maken met de investeerders van de Club en natuurlijk te pitchen.

Jan Verkooijen van WSF heeft de De       WhatsApp-Image-20160708 (10)          almaking geopend door iedereen welkom te heten op de HSD Campus in den Haag en wat te vertellen over een aantal van zijn deelnemers in het accelerator programma. Later op de avond kregen de ondernemers van Beep Beep Parking en XGear ook nog de mogelijkheid om kort te pitchen voor De Investeerdersclub.

Na het korte welkomstwoord was de eer aan Bart Godding om als eerste ondernemer te pitchen tijdens de Dealmaking. Met zijn onderneming Fairfield Training & Coaching worden trainingen en opleidingen voor arbeidsintensieve bedrijven verzorgd.

Bart werd gevolgd door Michel Willems de eigenaar van BImBimBikes, een online platform waar je wereldwijd fietsen kunt huren. Op dit moment hebben meer dan 560 fietsverhuurders zich al aangesloten bij dit platform en zijn ze al in 40 landen actief.WhatsApp-Image-20160708 (7)

Als derde van de avond was het woord aan Maarten Bouten, een van de oprichters van Rechtstreex. Via hun platform kun je direct bij een boer en kleinschalige producent in jouw regio bestellen en haal je je producten af bij een wijkchef in de buurt. Rechtstreex zorgt ervoor dat je wekelijks verse en lekkere producten hebt uit je eigen regio.

Na de pitches van de eerste 3 ondernemers was het tijd om te genieten van het lekkere eten en wat te netwerken onder het genot van een drankje. Om vervolgens weer volle aandacht te hebben voor de laatste twee korte pitches van de avond. Als eerste was het tijd voor XGear, de ondernemer Ahmed Khalid uit Pakistan, verteld kort over zijn software; een ‘fitbit’ voor voertuigen. De avond werd afgesloten met de pitch van Scott Moran van Beep Beep Parking een on-demand valet parking voor iedereen.