facebook googleplus linkedin menu twitter user

  • en
  • nl

Dealmaking Dinner | Zalmhuis Rotterdam 10-05-2016

WhatsApp-Image-20160708 (16)De derde Dealmaking Dinner dit jaar was in Het Zalmhuis te Rotterdam. In de orangerie mochten de ondernemers van CFM Pharma Holding, Essing Performance Center, Restaurantkaart.nl en WebinarGeek naar voren komen voor hun pitch.

De avond werd afgetrapt door de pitch van Remco van WebinarGeek, met zijn bWhatsApp-Image-20160708 (15)edrijf heeft hij een software ontwikkeld met behulp van marketing tools en analytics om gebruikers zo makkelijk mogelijk zelfstandig webinars (interactive online presentaties) te laten organiseren vanaf hun werkplek.

Hierna was de beurt aanAntoine van Essing Performance Center om te pitchen over hun tunings-oplossingen. EPC focust zich op high-end auto’s en kan deze tunen tot 1500PK. Antoine is op zoek naar een informal investor om ijn distrubitie nog verder uit te breiden dan de 12 landen waar hij momenteel actief is.

Als derde pitch kwam Jeroen van Restaurantkaart.nl, met hun bedrijf verkopen ze een dinerlidmaatschap door heel Nederland. Met deze kaart krijg je eWhatsApp-Image-20160708 (14)en jaar lang 50% korting bij meer dan 500 restaurants in Nederland. Als laatste pitch waren Lekram en Pieter aanwezig voor een investering in hun farmaceutisch bedrijf, CFM Pharma Holding.  Zij hebben een vernieuwende gepatenteerde technologie ontwikkelt voor de behandeling van verschillende acute traumatische indicaties zoals hartaanval, tweede- en derdegraads brandwonden, acuut nierfalen en ander traumatisch letsel.

Na de interessante presentaties van de ondernemingen was het tijd om van het dinerbuffet te genieten en de goede netwerksessie voort te zetten.