facebook googleplus linkedin menu twitter user

  • en
  • nl

De Investeerdersclub voor Ondernemers

Elke maand organiseren we een Coffee Tea & Investment-bijeenkomst in Rotterdam, Amsterdam of Utrecht. Hier is het mogelijk om een beter beeld te krijgen van informal investment, De Investeerdersclub en onze werkwijze. Investeerders zullen hier aanwezig zijn om hun ervaring te delen en met je te sparren over jouw propositie.

Zien we een mogelijke interesse bij een of meerdere van onze investeerders dan nodigen we je uit voor de Proposition Preparation Day, een sessie waarin met een kleine groep ondernemers wordt gespard onder leiding van een ervaren investeerder. Doel van deze halve dag is om de ondernemer te helpen om de meerwaarde van zijn concept haarscherp in zicht te krijgen, zodat hij klaar is om specifiek voor informal investors een pitch neer te zetten. Daarbij leert de ondernemer ook vragen wat hij nodig heeft, zodat hij in contact komt met de investeerder die niet alleen het benodigde kapitaal kan ophoesten, maar ook de ervaring, vaardigheden of het netwerk wat de ondernemer nog veel verder kan brengen. Daarnaast is het ook een gezellige dag waarin volop kans is om te netwerken met gelijkgestemde ondernemers.

Een ondernemer die de PPD heeft gedaan, krijgt ook de kans om te pitchen bij een borrel na een Coffee Tea & Investment of bij een Investors Only avond.

De Investeerdersclub rekent geen bemiddelingsfee als je via ons financiering binnenhaalt. Wel wordt gevraagd om een bijdrage vooraf om de evenementen te organiseren. De Coffee Tea & Investment-bijeenkomst zijn € 45,- exclusief BTW. Mocht je het PPD traject bij ons willen volgen kost dat € 350,- exclusief BTW.

Kom kennismaken om de (on)mogelijkheden van informal investment voor jouw onderneming te ontdekken.

Bekijk hier onze agenda! Aanmelden doe je ook via de agenda.

Voeg hier je Pitch toe!

Start-up Ecosysteem in Nederland

De Investeerdersclub is één onderdeel in het ecosysteem rond startende bedrijven in Nederland. Halbe & Koenraads heeft dit duidelijk in kaart gebracht met het ‘Startup Infrastructure Diagram‘. Op ieder icoontje is te klikken. De Investeerdersclub valt in de categorie ‘Business Angels’. Een Business Angel investeert, volgens hun onderzoek, gemiddeld 30.000 euro per start-up. Bij De Investeerdersclub ligt het gemiddelde hoger en is dit ongeveer de ondergrens. Daarnaast gaat dat bedrag, door meerdere investeerders te laten investeren, geregeld omhoog.