• en
  • nl

Ben je als ondernemer op zoek naar kapitaal en heb je daarnaast ook behoefte aan kennis en netwerk dan is De InvesteerdersClub misschien wel iets voor jou.

Elke zes weken komen de leden van De InvesteerdersClub bij elkaar voor een bijeenkomst om ondernemers te ontmoeten die op zoek zijn naar meer dan kapitaal alleen. De locatie verschilt per keer variërend van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Den Bosch. Deze bijeenkomsten vinden plaats op donderdag middag van 16 uur tot 17:30 uur.

 

Intake gesprek

Om uitgenodigd te worden bij zo’n bijeenkomst vragen we je je eerst aan te melden voor een intake-gesprek. Tijdens dit gesprek gaat een collega van ons polsen of De InvesteerdersClub het juiste adres is voor jou. We begrijpen heel goed dat het vinden van de juiste financiering veel tijd en energie kost en we willen jouw kostbare tijd niet verdoen. Mocht het zijn dat we geen match zien tussen jouw propositie en de interesses van onze leden dan verwijzen we je, indien mogelijk, naar een andere, geschiktere, partij. Zo houd jij meer tijd over om te ondernemen. Kosten van het intake- gesprek zijn € 99,- (ex. BTW)

 

Ontmoet investeerders

Zien we een propositie die mogelijke aansluit bij de interesses onze leden dan nodigen we je graag uit om een van onze bijeenkomsten bij te wonen. Dit is een eerste kennismaking met een aantal van onze investeerders waarbij iedereen zich voorstelt met zijn/haar achtergrond en interesses en waarbij jij de tijd krijgt voor een kort 1 op 1 gesprek. Voor ondernemers is de bijeenkomst om 17:30 uur afgelopen.

 

Pitchen

De investeerders gaan na deze bijeenkomst overleggen of we je uitnodigen om bij een volgende bijeenkomst te komen pitchen. Mocht dat het geval zijn dan gaat een van onze collega’s je helpen om je pitch zo goed mogelijk voor te bereiden. Het doel van deze sessie is om de ondernemer te helpen om de meerwaarde van zijn of haar concept haarscherp in zicht te krijgen, zodat hij/zij klaar is om voor informal investors een pitch neer te zetten. Daarbij leert de ondernemer ook vragen wat hij/zij nodig heeft, zodat hij/zij in contact komt met de investeerder die niet alleen het benodigde kapitaal kan ophoesten, maar ook de ervaring, vaardigheden of het netwerk wat de ondernemer nog veel verder kan brengen. Aan de bijeenkomst, de voorbereiding en het pitchen zijn geen kosten verbonden. Mocht je een investeerder vinden via De InvesteerdersClub dan rekenen we aan de ondernemer een succes-fee van 2%.

 

Handboek Informal Investment

Leer alvast hoe een informal denkt door hier gratis het “Handboek Informal Investment” te downloaden. Het boek is een gezamenlijk werk geschreven door bekende namen zoals; Hans Bertram, Michiel Muller, Jan Verkooijen en Mark Hillen.

 

Start-up Ecosysteem in Nederland

De InvesteerdersClub is één onderdeel in het ecosysteem rond startende bedrijven in Nederland. Halbe & Koenraads heeft dit duidelijk in kaart gebracht met het ‘Startup Infrastructure Diagram‘. Op ieder icoontje is te klikken. De InvesteerdersClub valt in de categorie ‘Business Angels’.

 

Aanmelden

Prijs € 99,- (exclusief BTW)
Aanmelden intake gesprek