ONDERNEMERS

Ben je als ondernemer op zoek naar kapitaal en heb je daarnaast ook behoefte aan kennis en netwerk dan is De InvesteerdersClub misschien wel iets voor jou.

Elke zes weken komen de leden van De InvesteerdersClub bij elkaar voor een bijeenkomst om ondernemers te ontmoeten die op zoek zijn naar meer dan kapitaal alleen. De locatie verschilt per keer variërend van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Den Bosch. Deze bijeenkomsten vinden plaats op donderdagmiddag. Van 16 uur tot 17:30 uur pitchen met aansluitend een borrel waar ondernemers en investeerders kunnen napraten.

Intake gesprek

Om uitgenodigd te worden bij zo’n bijeenkomst vragen we je je eerst aan te melden voor een persoonlijk intake gesprek. Tijdens dit gesprek gaat een collega van ons via videobellen polsen of De InvesteerdersClub het juiste adres is voor jou. We kiezen voor deze werkwijze omdat we zo meer leren over je propositie én over jouw als ondernemer dan enkel via het lezen van een pitch deck. 

We begrijpen heel goed dat het vinden van de juiste financiering veel tijd en energie kost en we willen jouw kostbare tijd niet verdoen. Mocht het zijn dat we geen match zien tussen jouw propositie en de interesses van onze leden dan verwijzen we je, indien mogelijk, naar een andere, geschiktere, partij. Zo houd jij meer tijd over om te ondernemen.

Kosten van het intake gesprek zijn € 99,- (ex. BTW)